Back to Nature

Om er zeker van te zijn dat Lorraine zwanger was heb ik een echo laten doen met 5 weken. Op de echo waren mogelijk 6 kittens gezien. Dit kon ook wel kloppen gezien ze al best een buik had (het was dus eigenlijk al wel duidelijk dat de dekking gelukt was). Ik werk in de zorg en helaas werken de katten niet altijd mee als het gaat om nestjes krijgen. Rondom de uitgerekende datum had ik helaas nachtdiensten, maar gezien ze er veel droeg had ik verwacht dat ze wel iets eerder zou bevallen op een vrije dag. Helaas besloot mevrouw om een dag over tijd te gaan en is bevallen op 13-07-2023, toen ik moest werken. Gelukkig heb ik een hele lieve en bekwame moeder die de bevalling begeleid heeft terwijl ik via de camera mee kon kijken. Lorraine heeft het super goed gedaan en waar de eerste even op zich liet wachten volgende de andere met mooie intervallen. En inderdaad zijn er 6 kittens geboren, netjes verdeeld in 3 jongens en 3 meiden. 

Ik kwam op dit thema gezien de mooie weken we hebben gehad en hoe mooi de natuur in bloei is en de vele mooie kleuren. En met dit thema kon ik een koppeling maken met het nestje van Inova welke kort na dit nestje geboren zal worden. De eerste naam staat voor een bloem of plant en de 2de naam is dezelfde bloem of plant maar dan in een andere taal.  

 

22-11-23 Inmiddels zijn alle kittens al een tijdje bij hun nieuwe baasjes en ze doen het allemaal super goed, echt trots op het kroost! Het is wel ineens heel veel stiller in huis waar we met zijn allen aan moesten wennen, maar dat begint langzaam aan te komen. Ik wens alle nieuwe baasje heel veel plezier met hun nieuwe aanwinsten en de kittens heel veel succes in hun nieuwe huisje. 

 

 

 

 

 

 

13-07-2023 Vandaag in de nacht van 12 op 13 juli zijn Drømfølger's Lorraine Baines en Dragonlace's Elvis (Kalle) ouders geworden van 6 prachtige kittens.

Mag ik jullie voorstellen aan het Back to Nature nestje: Drømfølger's Kamal Ren (Lotus), Drømfølger's Ivy Lierre (Klimop), Drømfølger's Jared Rohi (Roos), Drømfølger's Sage Kisah (Salie), Drømfølger's Quill Kemul (Narcis) en Drømfølger's Poppy Rosella (Klaproos).

 


Elk kitten heeft zijn eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

                   

 

Drømfølger's Kamal Ren 

NFO ns 23

Katertje

Verhuisd

 

                     Drømfølger's Ivy Lierre (Gizmo)

NFO n 23

Poesje

Verhuisd

 

                   Drømfølger's Jared Rohi

NFO ds 23

Katertje

Besproken

                     Drømfølger's Sage Kisah (Lumi)

NFO ns 23

Poesje

Verhuisd


                   

 Drømfølger's Quill Kemul 

NFO d

Katertje

Verhuisd

 

                     Drømfølger's Poppy Rosella

NFO f 23

Poesje

Verhuisd


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaarGroeicurve allemaal

Gezamenlijke foto's