Wekelijkse blogjes Ivy Lierre

Hier zullen wekelijks de blogjes toegevoegd worden samen met een foto om de groei mooi te kunnen zien. 


22-11-23 Lieve Ivy die nu als Gizmo door het leven gaat. jij mocht verhuizen met Poppy en dit vond jij wel erg fijn. Waar je super stoer alles aan het onderzoeken was toen ik er nog was, vond je het toch wel spannend zonder mij. Na een aantal dagen ben je helemaal bij getrokken en laat je zien dat je een grote knuffel bent. Binnenkort zal je kennis gaan maken met een hond, erg benieuwd hoe je dit gaat vinden!


26-10-23 Innemende Ivy, zo mooi te zien hoe haar karakter steeds verder ontwikkeld tot een super leuk meisje. Ze komt tegenwoordig echt haar knuffels eisen door mauwend naar me toe te komen. Ook mauwt ze wel eens in een andere ruimte dan ik ben, als ik haar dan roep komt ze helemaal blij naar me toe rennen om een knuffel te halen en dan begint haar spinmotor gelijk te werken. 


16-10-23 Lieve stoute ondeugende Ivy, wat gaat ze toch steeds meer op ome Krieltje lijken, zo leuk om te zien. Naar buiten gaan was voor haar niet nieuw. Ze had al een keer ontdekt dat je stiekem naar buiten kunt als een van de grote via het kattenluik naar binnen komt. Als de deur maar een klein beetje open gaat dan vliegt ze al naar buiten toe en ze is zo vlug als water dus haar vlug even pakken is een uitdaging. 


04-10-23 Kleine dappere Ivy, als enige niet ziek geworden dus een sterk gestel lijkt ze wel te hebben. Ze is als een wervelwind zoals ze door het huis gaat. Ik hoef het verenstokje maar op te pakken en mw is aanwezig, waar ze dan ook was. In haar spel maakt het haar ook niet uit dat anderen mee willen spelen, ze is dan zo gefixeerd op het verenstokje dat ze als een olifant in een porselein kast over iedereen heen walst. Ze begin ook ineens een knuffelige kant te laten zien. Ik reageerde op geluidjes die Kaisja maakte en ineens kwam zij naar me toe gerend met een kitten mauwtje en kwam een knuffel halen om vervolgens luid spinnend verder te lopen, want tja zeg nou zelf, wie heeft er tijd om lang te knuffelen? 


04-09-23 Was ik toch zomaar vergeten om bij Ivy een verhaaltje neer te zetten dus vlug nog even doen want Ivy over het hoofd zien is er niet bij. Ze is de kleinste van het stel, maar maakt dit ruim goed in karakter, misschien soms net teveel voor haar kleine lijfje. Heerlijk om te zien hoe ze steeds weer in de weer is of dit nu alleen is of met een van haar broertjes of zusjes het maakt haar niet uit.  


25-08-23 Op het moment heeft Ivy heel veel weg van ome Krieltje, zo leuk om te zien. Ze is tegenwoordig de kleinste van alle 8, zelfs haar nichtje is haar (ruim) voorbij. Maar waarom zou je ook energie stoppen in groeien als je al je energie kwijt kan in spelen en benen klimmen? Ze draait haar pootje er niet voor om, om haar grotere broers en zussen uit te dagen om te spelen. 


13-08-23 Tja Ivy wat moeten we eens over die kleine doerak zeggen. Ze is het ondeugendste van allemaal en als ik bij de ren sta komt ze gelijk gillend naar me toe gelopen om gered te worden uit die verschrikkelijke plek. Ze heeft ook al door dat ze via de hoek van de sturdi op de bank kan komen, maar daar vind ik haar nog net te klein voor dus daar is nu beveiligd. 


07-08-23 Waar ik vorige keer nog schreef dat Ivy over komt als een bescheiden meisje heeft ze zich ineens ontpopt in een zeer brutaal meisje. Ze was de eerste die in de ren te vinden was, wel  dicht bij de sturdi maar ze liep er wel met staart omhoog. Om vervolgens in de dagen erna zoveel zelfvertrouwen te krijgen dat ze nu de stoutste van allemaal is. Zo leuk om te zien. 


28-07-23 Ivy doet lekker haar ding en komt over als een bescheiden meisje. Ze heeft altijd haar staart als antenne de lucht in steken als ze aan het wandelen is en is af en toe al aan het snuffelen van het eten van haar moeder en oma. De tandjes zijn al aanwezig, maar voor vast voedsel is het nog net te vroeg.


22-07-23 Ivy is een alweer ruim een week oud en doet het erg goed. Op eigen kracht komt ze netjes aan en als een na laatste had ze haar oogjes open, eerst 1 en toen het beviel wat ze zag toch ook maar de andere. Ze begint ook voorzichtig wat rond te stappen met haar antenne hoog de lucht in. 


13-07-23 Ivy Lierre (klimop) werd als 2de geboren met een gewicht van 91 gram. Een mooi black tabby mackerel meisje. Een pittige dame die graag haar eigen tiet wil en hier best een robbertje om wil vechten.