Helaas moet je soms moeilijke keuzes maken en dit is het geval geweest voor Indy en Lilo. Koosje was altijd de baas in huis, echter kreeg zij een bloedziekte die we niet de baas werden en bleek ze daarnaast een lymfoom in haar buik te hebben. Het wegvallen van Koosje (zij komt nog op de rainbow Bridge te staan, maar het lukt me nog niet) heeft voor een flinke verschuiving gezorgd in de Cattery. Koosje was er niet meer om op te treden tegen die grote noren (en was Koosje maar een klein poesje) en had Indy het flink te verduren. Ze kreeg door de stress blaasgruis en ondanks dat ik veel met haar knuffelde en ze haar eigen kamer had waar ze zich kon wegtrekken was ze niet meer gelukkig bij mij. Via een vriendin heeft zij een super huisje gevonden waar zij nu als enige kat woont en weer helemaal opgebloeid is. Ik krijg nog regelmatig foto's en berichtjes van haar en ze wordt er echt behandeld als een prinses, zo fijn om te zien. Haar blaasjes is ook weer helemaal hersteld gelukkig en ze heeft zelfs geen speciaal voer meer nodig. 

Na het vertrek van Indy werd helaas Lilo het pispaaltje want zeg nou zelf, hoe leuk is het dat iets hard wegrent als je erheen loopt.... Zowel Lilo als ik vonden dit natuurlijk niet leuk, maar helaas de reactie van Lilo zorgde ervoor dat een aantal noren haar steeds opjaagden. Het lastige bij Lilo is dat zij een bange kat is. Naar mij altijd heel open en kwam altijd knuffelen, maar naar vreemden zeker niet. Een fijn nieuw huisje vinden voor haar was daardoor extra moeilijk en heb ik lang uitgesteld. Maar haar welzijn gaat echt voor en op een gegeven moment kon ik niet anders dan een huisje voor haar vinden. Wat een geluk was het (voor Lilo en mij dan) dat bij een kennis net haar poesje was overleden en ze graag de leegte weer wilde vullen. Dit was de laatste duw in de goede richting voor mij en na een goed gesprek wilde zij graag Lilo een nieuw huisje bieden. Ik wist zeker dat ze hier alle kans zou krijgen om tot rust te komen en alles op haar gemak kon gaan ontdekken en hier ook de kans voor zou krijgen. Het heeft 3 maanden geduurd voor Lilo zich echt durfde te laten zien, maar is helemaal opgebloeid. Ik ben zo blij om te zien hoe goed ze het nu doet en bevestigd dat je de goede keuze hebt gemaakt. Ze heeft daar een oudere broer (dr. Bernard) die soms minder lief tegen haar is, maar tegenwoordig verkoopt ze hem dan gewoon een mep en is het weer goed. Ze is zelfs een diva want ze heeft een eigen Instagram pagina samen met haar broer #seniorcatparty. Ze gaat nu door het leven als Bonnie st. Caire, een nieuw begin betekend ook een nieuwe naam (en past gelijk bij haar nieuwe diva status). 

 

Er wonen dus geen huistijgers meer bij mij helaas, maar ze hebben voor altijd een plekje in mijn hart en daarom zullen ze altijd hun eigen pagina blijven houden. 


Naam: Koosje

Geboortedatum: 01-08-2012

Ras: Huis tuin en keuken kat

Kleur: Tortie effen met wit

Hobby's: Kletsen tegen bezoek, benen warm houden van baasje

 

Klik op foto voor meer informatie


Naam: Lilo

Geboortedatum: 08-05-2013

Ras: Huis tuin en keuken kat

Kleur: Tortie effen 

Hobby's: Baasje aantikken als ze geaaid wil worden, mekkeren naar vogeltjes buiten

 

Klik op foto voor meer informatie


Naam: Indy

Geboortedatum: 28-03-2016

Ras: Huis tuin en keuken kat

Kleur: Black tabby blotched

Hobby's: Eten, liefst de hele dag en heel veel

  

Klik op de foto voor meer informatie