Nieuws


07-09-2021 Planning versus natuur

Als fokker wil ik graag gezonde, lieve en natuurlijk mooie kittens fokken. Hiervoor begin ik op tijd te kijken naar welke kater goed past bij mijn dames en om de lijnen ‘vers’ te houden kijk ik daarvoor ook buiten mijn eigen cattery. Voor Wild Cat's Lucille Ball was mijn oog gevallen op Marivon Benjamin, een erg mooie en lieve kater die bij een goede vriendin van mij woont (Cattery van de Moeshoek). Gelukkig zag zij dit ook zitten en zo was ik aan het wachten tot Lucy (zoals ik haar noem) weer voor het eerst krols ging worden na de suprelorin. Een planning waar ik erg naar uit keek.

Inova van de Moeshoek had natuurlijk dit jaar al een prachtig nestje gehad en voor haar was het tijd voor een jaar rust. Voor Wild Cat's King Crimson had ik dit jaar geen plannen meer dus ook voor hem nog een jaartje rust en beide zijn tegelijk op de Suprelorin gegaan.

 

Tja en dan hebben we het stukje natuur nog, hoe dit zit is te lezen in de planning


06-03-2021 Inova en Silva zijn ouders geworden van 4 wolken van baby's.

Ben je nieuwsgierig hoe ze eruit zien en wat de namen zijn neem dan een kijken op hun eigen pagina. Wekelijks zullen er nieuwe berichtjes en foto's van ze op komen te staan. Voor alle kittens zijn er al toekomstige blikopeners. 


17-02-21 Het is bekend welke kater de volgende date zal worden voor Lucy

Ben je nieuwsgierig wie het is geworden, neem dan een kijkje bij planning


26-01-21 Inova is zwanger!!! Begin maart zal zij haar kittens verwachten.

Kijk voor meer informatie bij planning