Alle kittens hebben hun toekomstige huisje gevonden, reageren op dit nestje heeft geen zin. In het najaar hoop ik weer een nestje te verwachten kijk hiervoor bij planning.

Precies op de uitgerekende datum 06-03-21, net voor 0.00 uur zijn de kittens van Inova en Silva geboren. Waar het overdag nog leek dat de bevalling nog wel een tijdje op zich zou laten wachten begon deze toch ineens om 20.00. Tijdens de weeën had Inova veel steun aan haar broer Krieltje die bij haar in de nestdoos was gaan liggen. Tijdens de bevalling ontpopte Lucy zich tot een heuse peettante en hielp mee de kleintjes te wassen en. Inova vond deze steun erg fijn en bleef heel rustig onder alles ondanks dat dit haar eerste nestje is. Ze liet het over zich heen komen alsof ze nooit anders deed. 

 

20-06 Het was deze week tijd voor de 2de vaccinatie voor de kittens en tot nog toe geen klachten hiervan behoudens een dagje wat meer slapen, maar dat kan ook het warme weer zijn geweest. Net als de grote hebben de kleintjes met het warme weer ook minder zin in eten en dat is te zien aan hun groeicurve. Ze zijn wel super levendig en lekker ondeugend en een slokje van mama gaat er altijd in, helemaal als die lekker op de koelmat ligt. Het aftellen is nu echt begonnen, nog een weekje van de ukjes genieten want zaterdag zal Saphira als eerste uitvliegen naar haar nieuwe huisje.  

 

 

Mag ik jullie met trots voorstellen aan het Fire and Ice nestje. Drømfølger's Apsu Ben, Drømfølger's Logi, Drømfølger's Saphira en Drømfølger's Nysa. Vernoemd naar de warme vachtkleur van moeder en de koele vachtkleur van vader. 


Elk kitten heeft zijn eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

                    Drømfølger's Apsu Ben 

NFO a 23

Katertje

Besproken

 

                    Drømføger's Logi

NFO n 23

Katertje

Besproken

          Dømfølger's Saphira

NFO n 22

Poesje

Besproken

          Drømfølger's Nysa

NFO n 23

Poesje

Besproken


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaarGroeicurve allemaal

Gezamenlijke foto's