Fire and Ice

Alle kittens hebben hun toekomstige huisje gevonden, reageren op dit nestje heeft geen zin. In het najaar hoop ik weer een nestje te verwachten kijk hiervoor bij planning.

Precies op de uitgerekende datum 06-03-21, net voor 0.00 uur zijn de kittens van Inova en Silva geboren. Waar het overdag nog leek dat de bevalling nog wel een tijdje op zich zou laten wachten begon deze toch ineens om 20.00. Tijdens de weeën had Inova veel steun aan haar broer Krieltje die bij haar in de nestdoos was gaan liggen. Tijdens de bevalling ontpopte Lucy zich tot een heuse peettante en hielp mee de kleintjes te wassen en. Inova vond deze steun erg fijn en bleef heel rustig onder alles ondanks dat dit haar eerste nestje is. Ze liet het over zich heen komen alsof ze nooit anders deed. 

 

04-07-21 Inmiddels zijn alle kittens verhuisd naar hun nieuwe forever home's. De een moest wat langer wennen dan de ander en dan vooral aan de nieuwe vriendjes die er al woonden, maar ik ben trots op de koters. Op Nysa na vonden ze allemaal het auto rijden maar niks, maar eenmaal in hun nieuwe huisje kwamen ze gelijk de reismand uit gestapt om op onderzoek uit te gaan. Tot ze ontdekten dat er nog andere katten woonden want die waren toch wel erg spannend. Behalve Logi die trok zich niks van de Ragdoll dames aan en voelde zich na een uur al heer des huizes. De andere beginnen nu ook op te warmen naar de andere katten toe en beginnen zelfs al voorzichtig met ze te spelen. 1 dingen doen ze allemaal graag en dat is knuffelen en spinnen bij hun nieuwe baasjes. 

 

Ik wens mijn lieverds heel veel fijne jaren in hun nieuwe huisjes en aan de nieuwe eigenaren heel veel jaren plezier van hun nieuwe maatjes.  

 

Mag ik jullie met trots voorstellen aan het Fire and Ice nestje. Drømfølger's Apsu Ben, Drømfølger's Logi, Drømfølger's Saphira en Drømfølger's Nysa. Vernoemd naar de warme vachtkleur van moeder en de koele vachtkleur van vader. 


Elk kitten heeft zijn eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

                    Drømfølger's Apsu Ben

(Floki) 

NFO a 23

Katertje

Verhuisd

 

                    Drømføger's Logi (Jeppe)

NFO n 23

Katertje

Verhuisd

          Dømfølger's Saphira

NFO n 22

Poesje

Verhuisd

          Drømfølger's Nysa (Noortje)

NFO n 23

Poesje

Verhuisd


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaar