Planning najaar 2021

Wild Cat's King Crimson x Inova van de Moeshoek  


Buiten mijn medeweten om, en ondanks dat ik ze (dacht ik) goed in de gaten heb gehouden heeft King toch nog vlug Inova gedekt. Dit merkte ik nadat de tepels van Inova toch wel erg groot en rood begonnen te worden. Niet wenselijk maar niet meer terug te nemen. Gelukkig is Inova goed hersteld van haar vorige nestje en zijn we inmiddels een half jaar verder. 

Uit de eerdere combi met de vader van King (Wild Cat's Silva Tekir) kwamen erg leuke kittens en ben dan ook heel benieuwd hoe de kittens van King en Inova zullen zijn. Als ze net zo druk zijn als ze nu in de buik al zijn dan maak ik mijn borst nat!

Ik verwacht de kittens rond eind september, precies weet ik het niet omdat ik niet weet wanneer Inova precies gedekt is. 

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black tortie tabby

* Blue tortie tabby

Met of zonder zilver (kleine kans op met wit)

* Black tabby

* Blue tabby

Met of zonder zilver (kleine kans op met wit) 

Stamboom Kittens

Inteelt: 2.28%

Polaris: 10.1%


    Wild Cat's King Crimson  x  Wild Cat's Lucille Ball          


King blijkt een ware koning te zijn, in het veranderen van planningen wel te verstaan....

Voor ik het nog door had bleek Lucy krols te zijn, King had dit al wel door. Voor ik er erg in had, had King zijn kans al gezien en heeft hij Lucy gedekt. Ik was boven ten tijden van de dekking en toen ik een verdachte kreet hoorde beneden zat meneer heel trots naast een rollende Lucy te kijken en dan is 1+1=2 (of miss wel 3 of 4 wie zal het zeggen). Uit deze combi verwacht ik begin oktober de kittens. 

Ik ben erg benieuwd of de kittens een beetje op hun grote broer Drømfølger's Peanut gaan lijken, dan beloven het grote donderstenen te worden met zeer grote eigen wil. 

 

De andere plannen zijn maar even in de ijskast gezet. 

 

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Red tabby

* Tortie tabby

Met of zonder wit en zilver

* Black tabby

* Red tabby

Met of zonder wit en zilver

Stamboom kittens

Inteelt: 2.10%

Polaris: 9.85%