Planning voorjaar/zomer 2022

              CH Marivon Benjamin  x  IC Wild Cat's Lucille Ball          


 

Wanneer Lucy er in het voorjaar klaar voor is staat er een hele mooie date op haar te wachten! Deze date stond al eerder op de planning, maar toen had Wild Cat's King Crimson roet in het eten gegooid. Gezien dat nestje helaas niet het levenslicht heeft mogen zien mag Lucy nu weer op haar eerder geplande date. Ze is door de dierenarts helemaal nagekeken en verschillende onderzoeken zijn gedaan maar niks lijkt erop te wijzen dat er weer hetzelfde gaat gebeuren bij een volgend nestje dus we gaan er vol goede moed tegenaan. 

Lucy is inmiddels helemaal hersteld, maar ik wil haar nog wel langer rust gunnen en zelf alle tijd hebben wanneer haar volgende nestje komt. Daarom zal het nestje in het 2de deel van het voorjaar verwacht worden, als de natuur mee wil werken. 

Benjamin woont bij een vriendin en tevens fokker Cattery van de Moeshoek en ik ben haar erg dankbaar voor deze mogelijkheid. Qua karakter is Benjamin niet een heel aanwezige kater, maar staat wel zijn mannetje. Hij heeft al bij verschillende nestjes laten zien dat hij wel iets ondeugends in zich moet hebben maar dit goed verborgen houd. Lucy is een lekker ondernemend en ondeugende dame, een echte tortie. Haar zoon Drømfølger's Peanut is ook een lekkere ondeugd en ik verwacht dat een combi tussen Benjamin en Lucy ook lekkere ondeugende kittens zal geven. 

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black tabby

* Tortie tabby

Met of zonder wit

* Black tabby

* Red tabby

Met of zonder wit

Stamboom kittens

Inteelt: 3.63%

Polaris: 12.9%