Gezien de vele interesse in het nestje van Inova en Silva, wat erg leuk is, heb ik een tijdelijke stop ingesteld. Er zullen nu al niet genoeg kittens zijn om iedereen op de wachtlijst van een kitten te kunnen voorzien. Eind van het jaar hoop ik dat Lucy weer krols gaat worden, mocht je interesse hebben in een kitten van haar kun je wel contact met me opnemen. 

Planning maart 2021

Wild Cat's Silva Tekir   x   Inova van de Moeshoek


Voor het eerste nestje van Inova ben ik op zoek gegaan naar een kater die haar lieve karakter nog meer zou benadrukken en kwam op Wild Cat's Silva Tekir uit. Hij is de vader van zowel Cleve als van King en beide mannen hebben een heel lief, maar ook ondeugend karakter. Silva woont bij een vriendin van mij in haar cattery Wild Cat's.

Ik denk dat de karakters van beide mooi op elkaar sluiten waar Silva wat introvert kan zijn is Inova heel out going, maar beide zachtaardig. Dit hoop ik dan ook terug te gaan zien in hun kittens. 

 

Begin januari is Inova op date geweest en de dekking lijkt succesvol te zijn geweest. Begin maart zal Inova hopelijk voor het eerst moeder worden. 

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black (silver) tabby

* Blue (silver) tabby

Kleine kans met wit

* Black (silver) tabby

* Blue (silver) tabby

Kleine kans met wit


Planning najaar 2021

    Marivon Benjamin  x  Wild Cat's Lucille Ball


Lucy staat nu nog op suprelorin staafje, maar de verwachting is dat deze in het najaar uitgewerkt zal zijn. Voor haar tweede nestje is mijn oog gevallen op Marivon Benjamin. Een hele mooie kater die bij een bevriende cattery, cattery van de Moeshoek woont. Hij is tevens de vader van Inova. Vanaf het begin was ik helemaal weg van Benjamin zowel zijn kleur als zijn voorkomen. Ik denk ook dat hij een leuke combinatie zal zijn met Lucy. Beide zien er onschuldig uit, maar ondertussen gaat er van alles om in hun koppetjes. Lucy zet regelmatig hier de boel op stelten, vooral met Krieltje en haar zoon Peanut. 

Als de karakters van deze kittens hier een beetje op gaan lijken worden het leuke ondeugende kittens

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black tabby

* Tortie tabby

Met of zonder wit

* Black tabby

* Red tabby

Met of zonder wit