A Helping Hand

Officieel was Inova 17-07-23 uitgerekend, echter leek het er even op dat de kittens de 16de al geboren gingen worden. Op de echo was gezien dat ze 2 kittens droeg dus ik had eerder verwacht dat ze later en niet eerder zouden komen. Aan het eind van de avond was er niks meer aan de hand en bleken het indalings weeën te zijn geweest

Op 18-07-2023 eind van de ochtend begon de bevalling dan echt en vrij snel was daar een heel schattig kopje met rode vlek erop, Butter Fly. Niet veel later kwam er een mooi blauw katertje ter wereld die de naam Bumble Bee heeft gekregen. Het nest thema is afgeleid van het Back to Nature nestje. Inova hielp al bij het verzorgen en zogen van de kittens van Lorraine en dit is alleen maar versterkt na de geboorte van haar eigen kittens. En gezien de natuur hulp krijgt van insecten vond ik dit mooie passende namen. 

 

22-11-23 Inmiddels is BB verhuisd naar zijn nieuwe huisje samen met Quill. Hij doet het daar super goed en ik ben trots op hem. Bifi wacht nog op een nieuw huisje. Aanvankelijk had ik haar op niet beschikbaar gezet omdat haar broer een hartruisje bleek te hebben. Mocht dit iets serieus zijn zou mogelijk Bifi verhuizen in plaats van BB. Gelukkig lijkt het mee te gaan vallen met BB en zit hij nu op een super plekje waar het goed in de gaten wordt gehouden. Nu is het ook tijd voor Bifi om een nieuw baasje te vinden!

10-01-24 De dag dat Bifi naar haar nieuwe huisje is verhuisd, waar ze met open armen en pootjes is ontvangen. Ze heeft 2 leuke grote broers gekregen die al snel helemaal gek op haar waren net als haar nieuwe baasjes.  

 

 

 

 

18-07-23 Inova van de Moeshoek en Wild Cat's King Crimson zijn ouders geworden van een tweeling, een meisje en een jongen. Hierbij stel ik jullie voor aan het A Helping Hand nestje: Drømfølger's Butter Fly en Drømfølger's Bumble Bee. De ukjes doen het goed en ouders zijn reuze trots op ze. 

 


Elk kitten heeft zijn eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

                   

 

Drømfølger's Butter Fly 

NFO f(s) 23

Poesje

Verhuisd

 

                   

 

Drømfølger's Bumble Bee

NFO a 23

Katertje

Verhuisd


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaarGroeicurve allemaal

Gezamenlijke foto's