Planning tweede helft maart

                                 CH Drømfølger's Peanut  x  Tammy Luchs Skien aka Pippa                       


Peanut heeft een lange tijd moeten wachten tot hij eindelijk een juiste partner had. De poezen die hier rond liepen waren allemaal familie. Eindelijk was daar dan Tammy Luchs Skien a.k.a. Pippa. Helaas voor Peanut moest hij nog even geduld hebben zodat Pippa een grote meid kon worden. Richting het einde van dit jaar zouden ze samen een nestje mogen krijgen. Peanut kon echter niet langer wachten en vond het, na bijna 3,5 jaar 3n 3x suprelorin staaf (waarbij de laatste keer zelfs de zwaardere) dat het nu toch echt tijd was om zijn ding te doen! Het verhaal hierachter is te lezen onder Nieuws

Ik had nog stille hoop dat de eenmalige dekking tot niks zou leiden, maar Peanut weet duidelijk hoe het moet. Een echo heeft bevestigd dat er meer dan 1 kitten op komst is.
Vroeger dan bedoeld maar erg leuk dat er weer kittens op komst zijn en we kijken er erg naar uit. De eerste keer een nestje met mijn allereerste eigen fokje, hoe bijzonder is dat!
Beide hebben een fijn en stabiel karakter, maar wel met een pitje erin (voornamelijk als het gaat om kammen haha). Erg benieuwd hoe de kittens gaan zijn en welke kleuren ze hebben, de keuze is reuze op dat gebied.

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Blue tortie

* Blue tortie tabby

* Black tortie

* Black tortie tabby

Met of zonder wit en zilver

* Blue

* Blue tabby

* Black         

* Black tabby 

Met of zonder wit en zilver

Stamboom kittens

Inteelt: 2.85%

Polaris: 10.9%