Planning medio juli

              CH Wild Cat's King Crimson  x  Inova van de Moeshoek                       


Inova en King hebben al eens eerder een prachtig nestje voorgebracht samen, het Back to the Future nestje. Dit nest zorgde voor een leuke verassing, namelijk ticked. We wisten niet dat King dit droeg. We zijn dan ook erg  benieuwd of ze dit keer weer voor verassingen zullen zorgen. De kittens uit het vorige nestje hebben stuk voor stuk leuke karakters meegekregen en hopelijk zal dat bij dit nestje weer zo zijn. Uit het vorige nestje is Drømfølger's Lorraine Baines hier blijven wonen en is uitgegroeid tot een mooie jonge dame. Het wachten is op Inova, King is er al eventjes klaar voor.

 

Eindelijk was ook Inova er klaar voor en hebben de 2 samen een leuk feestje gehad. Medio juli verwachten zij kittens, welke volle broertjes/zusjes van Lorraine zullen zijn.  

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black tortie tabby mackerel/ticked

* Blue tortie tabby mackerel/ticked

Met of zonder zilver

* Black tabby mackerel/ticked           

* Blue tabby mackerel/ticked  

Met of zonder zilver

Stamboom kittens

Inteelt: 2.28%

Polaris: 10.1%


                CH A* Dragonlance's Elvis (Kalle)  x  CH Drømfølger's Lorraine Baines                


Dit zal het eerste nestje worden met een eigen gefokt poesje. Dit geeft weer een hele andere dimensie aan het fokken en iets waar ik erg naar uit kijk. En wat een eer is het dat ik hiervoor A* Dragonlance's Elvis aka Kalle mag gebruiken. Een hele knappe verschijning uit Oostenrijk, totaal niet verwant aan de lijnen die ik nu heb. Een kans uit duizenden en ben dan ook zeer dankbaar dat ik deze kans krijg van Marie-Angelique (cattery van de Moeshoek). Een eerdere samenwerking tussen onze cattery's heeft een erg leuk ventje gegeven, namelijk Drømfølger's Luca Light. Kalle is geen grote kater en Lorraine niet een heel groot poesje dus ik ben benieuwd hoe de kittens zullen zijn. Qua karakter zijn het beide lieve Noren die goed in de groep liggen en heel mens gericht zijn. Hopelijk geven ze dit ook door aan hun kittens!

Verwachte kittenkleuren:

Poesjes Katers

* Black tortie tabby 

* Black tabby 

* Black tortie  solid

* Black solid

Kleine kans op zilver

* Black tabby           

* Red tabby 

* Black solid

* Red solid

Kleine kans op zilver

Stamboom kittens

Inteelt: 2.25%

Polaris: 10.5%