Back to the Future

Op 21-09-21 Is Inova bevallen van 4 gezonde kittens 2 meisjes en 2 jongens. Het was een vlotte bevalling en net als de vorige keer hebben zowel Lucy als Krieltje haar bijgestaan. Inova is een lief moedertje en heeft melk als slagroom, de kittens groeien als kool. Het zijn erg tevreden kittens en je hoort ze bijna nooit, maar wat wil je anders met 2 liefdevolle moeders. 

 

13-10-21 Confessions of a breeder: Uit de combinatie King en Inova konden alleen tortie meisjes geboren worden, dus bij de geboorte heb ik vluchtig onder de staarten gekeken maar vooral naar hun kleurtje. Met rood (creme) erbij meisje, helemaal donker dan moet het wel een jongen zijn. Biff was naar mijn idee een mooie warme blue tabby, maar toch kwam daar de twijfel want achter de oren leek het meer op creme. Dan toch maar eens goed onder die staart kijken en ja hoor Biff is helemaal geen Biff maar Biff blijkt een Biffa te zijn. Ze zal nu als Maggie door het leven gaan.

Bij de jongens blijft het een raadsel wat hun patroon gaat zijn, er is nog niks zichtbaar en effen kunnen ze niet zijn. Tot een vriendin fokker (tevens fokster van King) het erg op ticked vond lijken. En wat blijkt na nakijken van de stambomen, in de lijn van King zit ticked.  Omdat zowel hij als zijn moeder effen zijn komt dit bij hen niet tot uiting en heb ik ook nooit aan ticked gedacht en daarbij komt ticked ook niet zoveel voor. Het was dus een grote verassing dat de jongens waarschijnlijk ticked zijn. 

 

Het thema van het nestje is Back to the Future, een verwijzing dat het nestje voor in de toekomst al wel gepland was in het 'verleden' geboren is. De dames heten Lorraine Baines en Maggy McFly. Lorraine is de moeder van Marty welke een belangrijke rol speelt in de eerste film. Maggie McFly is een voorouder van Marty McFly en vond ik de leukste dames naam samen met Lorraine. Maggie werd als 2de geboren. De jongens heten Dr. Emmett Brown en Marty McFly.  Dr. Emmett Brown en Marty konden natuurlijk niet ontbreken gezien zij de hoofdpersonen uit de film zijn. Het katertje dat als 3de geboren is heeft de naam Dr. Emmett Brown gekregen en zal als Doc door het leven gaan. Hij heeft een net ander kopje dan de andere kittens daarom vond ik Doc het beste bij hem passen. Het 4de katertje is daarmee automatisch Marty en past ook prima bij hem.  

 

28-11-21 De ukjes zijn inmiddels de 9 weken gepasseerd en dat betekende hun eerste enting en chip plaatsen. Ze waren allemaal heel dapper en hadden veel steun aan tante Lucy die mee was. Mama Inova vind auto rijden niet zo leuk, daarom ging tante Lucy mee gezien ze die als 2de moeder zien. Het stel blijft zich goed ontwikkelen waarin Marty en Maggie (linkse foto) het lieve duo is en Doc en Lorraine (rechtste foto) het ondeugende duo. Niet dat Maggie en Marty niet ondeugend zijn, maar Doc en Lorraine doen daar gewoon nog een schepje bovenop. Een groepsfoto is ook bijna niet mogelijk omdat er altijd wel 1 is die er vlug vandoor gaat omdat ze iets anders interessants zagen. 


Elk kitten heeft zijn eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

Drømfølger's Lorraine Baines 

NFO g 23

Poesje

Blijft in cattery

Drømfølger's Maggie McFly

NFO g 23

Poesje

Vrij

Dømfølger's Dr. Emmett Brown (Doc)

NFO a 25

Katertje

Niet beschikbaar

Drømfølger's Marty McFly

NFO a 25

Katertje

Vrij


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaarGroeicurve allemaal

Gezamenlijke foto's