Back to the Future

Op 21-09-21 Is Inova bevallen van 4 gezonde kittens 2 meisjes en 2 jongens. Het was een vlotte bevalling en net als de vorige keer hebben zowel Lucy als Krieltje haar bijgestaan. Inova is een lief moedertje en heeft melk als slagroom, de kittens groeien als kool. Het zijn erg tevreden kittens en je hoort ze bijna nooit, maar wat wil je anders met 2 liefdevolle moeders. 

  

Het thema van het nestje is Back to the Future, een verwijzing dat het nestje voor in de toekomst al wel gepland was in het 'verleden' geboren is. De dames heten Lorraine Baines en Maggy McFly. Lorraine is de moeder van Marty welke een belangrijke rol speelt in de eerste film. Maggie McFly is een voorouder van Marty McFly en vond ik de leukste dames naam samen met Lorraine. Maggie werd als 2de geboren. De jongens heten Dr. Emmett Brown en Marty McFly.  Dr. Emmett Brown en Marty konden natuurlijk niet ontbreken gezien zij de hoofdpersonen uit de film zijn. Het katertje dat als 3de geboren is heeft de naam Dr. Emmett Brown gekregen en zal als Doc door het leven gaan. Hij heeft een net ander kopje dan de andere kittens daarom vond ik Doc het beste bij hem passen. Het 4de katertje is daarmee automatisch Marty en past ook prima bij hem.  

 

18-01-22 Wat een stilte ineens in huis.... Afgelopen weekend zijn de ukjes naar hun nieuwe baasjes verhuisd, het auto rijden vonden ze geen van allen een succes en waren blij toen ze de reisbench weer uit mochten. Het was wel even spannend in hun nieuwe huisjes en de een verkende de boel wat sneller dan de ander maar ik krijg alleen maar goede berichten te horen over ze. 

De laatste dagen hier waren ze regelmatig bij papa op bed te vinden en hier genoot King ook zichtbaar van, maar Lorraine had wel het beste plekje. De 3 ukjes die zijn verhuisd poseerden nog even gezamenlijk voor de foto v.l.n.r. Doc, Maggie, Marty. Ze mochten ook nog af en toe even bij Inova een slokje komen doen het paste eigenlijk net niet meer maar wat genoten ze hier nog van, de spinmotoren maakten dan overuren en je hoorde ze aan de andere kant van de kamer. 

 


Elk kitten heeft een eigen pagina, klik op de foto om kennis te maken met ze. 

Drømfølger's Lorraine Baines 

NFO g 23

Poesje

Blijft in cattery

Drømfølger's Maggie McFly

NFO g 23

Poesje

Verhuisd

Dømfølger's Dr. Emmett Brown (Doc) (Darius)

NFO a 25

Katertje

Verhuisd

Drømfølger's Marty McFly (Morty) 

✝ 07-02-2022

NFO a 25

Katertje

Verhuisd


Vrij = Kitten heeft nog geen toekomstige blikopener 

Niet beschikbaar = Er is interesse in kitten getoond en in afwachting op eerste bezoek

Besproken = Kitten is niet meer beschikbaar