Wekelijkse blogjes Sage Kisah

Hier zullen wekelijks de blogjes toegevoegd worden samen met een foto om de groei mooi te kunnen zien. 


22-11-23 Lieve Sage, jij was de eerste die naar je nieuwe huisje ging, en stoer helemaal alleen. Je ging gelijk op ontdekking uit met je staart hoog in de lucht. De eerste ontmoeting met Woest was even spannend want Woest kon het niet zo waarderen dat hij niet meer de jongste was. Witte vond het allemaal prima en zelfs Bike de Fiets had weinig moeite met jou. De volgende dag kreeg ik al een filmpje dat de nieuwsgierigheid van Woest het toch gewonnen had en jullie al samen aan het spelen waren. Dat er maar veel mooie speeldagen mogen volgen!


26-10-23 Snoezige Sage, heerlijk grietje dat het is. Net als haar broertjes en zusjes komt haar karakter steeds meer tot ontwikkeling en ook zij blijkt een lekkere knuffel te zijn. Elke avond komt ze heerlijk bij me liggen op de bank en het liefst deels over me heen. Ze begint ook echt een kraagje te krijgen al is het vooral nog sprieterig, het volume moet nog komen. 


16-10-23 Op de een of andere manier is het niet goed gegaan met knippen en plakken en is het verhaaltje van de 16de verwijderd. Ik weet niet meer precies wat er stond maar het gaat heel goed met Sage. Ze groeit goed en het buiten spelen vind ze geweldig, het naar binnen krijgen is altijd weer een lastigere klus dan naar buiten laten gaan. 


04-10-23 Net als Kamal en Jared heeft Sage het buikvirus flink te pakken gehad. Zij heeft ook dwang voeding gekregen, maar gelukkig had zij na 2 dagen de smaak voor muizen weer te pakken en gingen die er goed in. Ze heeft flink ingeleverd qua gewicht, maar dat is inmiddels ruimschoots weer goed gekomen. Het is leuk om te zien hoe Sage zich aan het ontpoppen is en steeds vaker laat gelden bij de anderen. De tijd van rustig alles afkijken lijkt voorbij te zijn. Ook wanneer er bezoek is komt zij dapper aangestapt om eens te kijken wat er allemaal gaande is. En wil je echt vriendjes met haar worden, dan neem de speelhengel maar, dan is ze niet bij je weg te slaan. 


04-09-23 Sage valt tegenwoordig in de categorie grote jongens gewichten en is een van de zwaarste. Ik heb toch even voor de zekerheid onder het staartje gekeken maar ze is echt een meisje. Ze heeft ook de breedste bouw van de dames dus daar past het gewicht ook wel bij. Ze blijft een lekker ondernemend meisje die nieuwe dingen wel even spannend vind, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Had ze niet zulke enorme extroverte broertjes en zusjes was het niet eens opgevallen. 


25-08-23 Ook Sage gaat steeds meer doorkrijgen dat lekker stout zijn erg leuk is. Ze laat steeds meer van zich zien en staat regelmatig vooraan als er wat te doen is. Als het deurtje van de ren open staat is het ook erg leuk om er vlug doorheen te gaan om de rest van de woonkamer te ontdekken. Met een mauwende mama achter zich aan want die vind het toch wel even spannend als ze z'n uitstapje maakt.  


13-08-23 Sage is op het moment de rustigste van de 6-ling, en met rustigste bedoel ik relatief want net als haar boers en zusjes kan ook zij lekker een boefje zijn. In benen klimmen als je blikopener in de ren staat is natuurlijk super leuk!


07-08-23 Het heeft een dagje geduurd, maar toen Sage eenmaal de ren ontdekt had is ze er regelmatig te vinden om te spelen. Op het moment heeft ze een lekker verbaasd snoetje door haar grote oogjes die ook nog eens beid een andere kant op kijken. Hierdoor was het wel even een uitdaging om mooie foto's te maken. Foto's vertekenen al zo snel hoe ze echt zijn. 


28-07-23 Sage had niet zo een zin in een fotoshoot en liet dit ook duidelijk weten. Zowel mama als oma kwamen gelukkig om haar te redden. Hierdoor helaas niet zulke mooie foto's van haar. Het begint er wel steeds meer op te lijken dat ze inderdaad zilver is. 


22-07-23 Kleine Sage doet het goed, ze groeit op eigen kracht en heeft vaak de tiet voor zichzelf. Blijkbaar wordt die niet zo lekker gevonden door de anderen. Zij had als laatste haar oogjes open en heeft nog even volgehouden dat ze genoeg zag als chinees met haar spleetjes. Inmiddels zijn ze helemaal open en kan ze de wereld om haar heen gaan ontdekken. 


13-07-23 Het vierde kitten dat geboren werd was Sage Kisah (salie) weer een mooi black tabby mackerel meisje. Gezien haar vele lichtere brilletje en patroon heb ik nog twijfel of zij zilver zal zijn, tijd zal dit leren. Zij werd geboren met een gewicht van 94 gram, zeer netjes.