Wekelijkse blogjes Quill Kemul

Hier zullen wekelijks de blogjes toegevoegd worden samen met een foto om de groei mooi te kunnen zien. 


22-11-23 Lieve Quill, wat was je stoer in je nieuwe huisje. Je rende overal naar toe en wist niet wat je het eerste moest gaan bekijken. Jouw nieuwsgierigheid zorgde er ook voor dat BB mee ging ontdekken. Zodra je ons even niet in beeld had riep je en als je reactie kreeg kwam je heel enthousiast aangerend. Eenmaal zonder mij was alles toch ineens wel spannend, maar na een aantal dagen ben je helemaal bij getrokken en ben je regelmatig te vinden bij je nieuwe baasje om te knuffelen of samen met je 'broer' BB aan het spelen of lekker samen slapen op de krabpaal. 


26-10-23 Quirky Quill, minster blue eyes. Niet helemaal blauw, ze zijn aan het verkleuren bij de pupillen maar ze ogen nog bijna blauw. Erg benieuwd welke kleur ze uiteindelijk gaan worden, dit nog niet eerder gezien bij een kitten. Verder is het een heerlijk ondeugend mannetje die weet hoe het kattenluikje werkt. Hij is dan ook de enige (op Jared na)  die buiten mag blijven als hij niet naar binnen wilt na het spelen. 


16-10-23 Fotomodelletje Quill, de ene ronde heb je kittens die niet op de foto willen plakken en de andere ronde heb je kittens zoals Quill en bijna nooit slecht op de foto staan. Net als zijn broer Jared was Quill al vaker stiekem naar buiten gegaan, stiekem langs een grote op via het kattenluik. Hij kan echt genieten buiten en je merkt dat hij er al vaker is geweest. Waar de rest van veel dingen nog even onder de indruk is loopt hij gewoon door om ergens kattenkwaad uit te gaan halen. 


04-10-23 Quill was de eerste die echt ziek was geworden. Hij mocht dan ook als eerste kennis maken met de dierenarts. Met de medicatie en kortdurend dwang voeding was hij er vrij snel weer bovenop. Net als Jared en Sage heeft zijn gewicht een flinke duik genomen, maar is inmiddels weer aardig hersteld. Net als zijn rode broer haalt Quill aardig wat kattenkwaad uit en ook hij heeft door dat je via het kattenluik naar buiten kunt als een van de grote naar binnen komt. Terug naar binnen dat heeft hij nog niet door dus ook hij moet eerst op cursus voordat hij de ren in mag. 


04-09-23 Quil gaat de eerste kiloknaller worden zoals het er nu uit ziet, nog een paar daagjes en dan is hij er. Een heerlijke ventje is hij en net als Sage net iets introverter dan zijn broertjes en zusje, maar mag geen naam hebben. Zij rode kleurtje wordt steeds intenser rood wat nu een heel mooi contrast geeft met zijn (nog) blauwe oogjes. Vind het stiekem toch wel jammer dat ze niet deze kleur blijven. 


25-08-23 Aan het gewicht van Quill is wel te zien dat hij de smaak goed te pakken heeft van zelf eten. Hij was de eerste die de 700 gram voorbij ging en daarmee de zwaarste is van de 6-ling. Ondanks dat hij de grootste is heeft hij wel het kleinste hartje en vind nieuwe dingen toch wel even spannend, maar hersteld snel en gaat lekker ontspannen ontdekken. 


13-08-23 Eten, dat is wel aan Quill toevertrouwd. De ren boeide hem aanvankelijk niet zo, maar eenmaal eten geproefd te hebben is hij helemaal verkocht. Lekker barfmenu kip, konijn of natuur is hem wel toevertrouwd, maar wel met wat kittenmelk erdoor zodat je lekker kan smakken. 


07-08-23 Waar Quill aanvankelijk een heel stoer ventje leek te zijn, heeft hij toch wel een klein hartje. Hij was de laatste die de ren ging verkennen, 2 dagen later dan de rest zelfs. De fotoshoot vond hij ook wel even spannend en echt goede foto's waren lastig te maken. 


28-07-23 Quill kijkt inmiddels lekker nieuwsgierig uit beide oogjes en is net een bulldozer. Hij kijkt nergens naar als hij op ontdekking uit gaat. Hij ligt voornamelijk bij Lorraine te drinken, maar een toetje halen bij oma is hij ook wel voor in!


22-07-23 Quill heeft een tijd de bijnaam koning van de eenogen gehad, vrij snel na Kamal opende hij zijn oogje, maar vergat even dat hij er 2 had. Inmiddels zijn beide oogjes open na een paar dagen voor piraat te hebben gespeeld en is niks meer veilig voor hem. Samen met Kamal en Jared vecht hij om dezelfde tiet bij mama, maar gezien zijn gewicht wint hij regelmatig. 


13-07-23 Met Quill Kemul (narcis) werd er weer een rood ventje geboren, maar dit keer een effen rode. Daarmee is hij ook de enige effen in het nestje. Je ziet duidelijk dat hij een stuk roder is dan zijn andere rode broer. En net als zijn rode broer had hij een flink gewicht vergeleken met zijn brussen, hij was 108 gram bij de geboorte. En net als zijn grote broer lukt het hem nog steeds om een van de grootste te zijn.