Wekelijkse blogjes Kamal Ren

Hier zullen wekelijks de blogjes toegevoegd worden samen met een foto om de groei mooi te kunnen zien. 


22-11-23 Lieve Kamal jij bent samen met je broertje Jared als laatste verhuisd. Je was hier altijd mijn kleine knuffelbeer, zocht me altijd op en kwam bij me liggen. In je nieuwe huisje doe je dit nog steeds en blijf je de lekkere knuffel die je hier was. Jij vond het vanaf het begin heel normaal dat je op een nieuw adres was en stapte vol vertrouwen de sturdi uit. Dit was heel fijn om te zien en toen ik naar huis ging was je al lekker aan het spelen en had je wat kipfilet op (voor zover dat kon met veelvraat Jared bij je). Het gaat je goed lieverd!


26-10-23 Knappe knuffelige Kamal, denk dat dat wel een goede opsomming is van deze gozer. Elke dag komt hij wel een aantal keer even op schoot liggen om een knuffel te halen of gaat naast me op de bank liggen. Naar bezoek is hij ook heel open en altijd in voor een spelletje. Hij groeit erg goed op het moment en heeft het zelfs voor elkaar dat hij weer op de gemiddelde lijn zit. Hopelijk blijft hij dit karaktertje houden. 


16-10-23 Het gaat heel goed met Kamal. Het is een heerlijk ventje en een kopietje van zijn vader. Hij heeft een heel open karakter en kan ook kletsen net als zijn vader. Zijn vacht begint steeds lichter te worden met een zwart randje om zijn neusje. Ik ben benieuwd of dit zo blijft en hoe licht hij uiteindelijk zal worden. 


04-10-23 Helaas was het virus nog niet klaar geweest bij Kamal en heeft hij nog wat langer last gehad. Gelukkig niet zo erg als sommige en heb ik hem niet bij hoeven voeden. Hij voelde zich al snel weer een stuk lekkerder en ging weer kattenkwaad uithalen. Hij lijkt ook een lekkere knuffel te gaan worden. Met de regelmaat kruipt hij even op schoot om een kroel te halen en dan spint hij erop los. Qua eten is hij niet zo moeilijk, natvoer, vers vlees, rauwe stukjes kip of rund, brokjes en natuurlijk de muizen en kuikens gaan er allemaal prima in. 


04-09-23 Het vachtje van Kamal wordt steeds een beetje lichter, ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien over een paar weken. Verder doet Kamal het heel goed, hij heeft wat last van zijn darmpjes gehad net als zijn moeder, maar was hier verder niet ziek van. Hij smikkelde goed van zijn vers vlees, muisjes en kuikens, en begint ook het natvoer van de mama's te ontdekken, zo'n visje is toch best wel lekker. 

 


25-08-23 Kamal maakt ineens een sprong in zijn groei nu hij zelf eet. Alles aan vers vlees wat je voor hem zet vind hij lekker, maar soorten met kip blijven toch wel favoriet of dit nou van barfmenu is, naturis of kiezebrink. De grotere ruimte bevalt hem goed en ook op de bank klauteren gaat hem behendig af, om vervolgens lekker op schoot te komen slapen.  

 


13-08-23 Ik had al z'n vermoeden dat Kamal zelf aan het eten is, maar had het hem nog niet zien doen. Tot daar ineens carnibest met kittenmelk voor zn neus stond en toen viel hij door de mand. Heerlijk smikkelde hij ervan. En even later zag ik hem inderdaad van de animonda kitten met kittenmelk smikkelen. Aan zijn gewicht is ook te zien dat hij nu zelf wat bij eet en begint wat meer te groeien. 

 


07-08-23 Kamal groeit lekker gestaag in zijn eigen tempo. Hij blijft wat onder de gemiddelde lijn zitten, maar hij doet het verder super goed. Het is een lekker ondernemend mannetje en was als 2de in de ren te vinden en heeft gelijk het leeuwen krabpaaltje geleerd dat hij de baas is!


28-07-23 Kleine Kamal met zijn guitige koppie. Zoals ik al had gedacht heeft hij maar een paar dagen extra voeding nodig gehad en doet nu alles op eigen kracht. Inmiddels is de tepel verdeling ook definitief waardoor er nog weinig gevechten zijn hierom. Tijdens de fotoshoot heeft hij kennis gemaakt met tante Pippa, zij vond de kleintjes wel erg interessant. 


23-07-23 Kamal was de eerste die de wereld wel eens beter wilde bekijken en met 4 dagen had hij al kleine gluurtjes. Het duurde nog wel een aantal dagen voor hij de ogen echt open had, maar inmiddels kan hij de wijde wereld inkijken. Qua gewicht komt hij niet zoveel aan als je zou verwachten dus hij krijgt nu 3x per dag wat kittenmelk met een spuitje als extra en daarmee doet hij het heel goed. Ik verwacht ook dat hij dit niet lang meer nodig zal hebben. Hij drinkt nu ook wel eens bij oma Inova en die melk lijkt net wat vetter te zijn. 


13-07-23 Kamal Ren (Lotus) werd als eerste geboren na lange tijd voorweeën met een gewicht van 99gram zeer netjes dus. Het is een sterk mannetje die al snel de tiet van moeders had gevonden. Er was altijd twijfel of Lorraine (en King) nou zilver was of niet, met de komst van dit mannetje is eindelijk de bevestiging er, Lorraine (en daarmee King ook) is inderdaad zilver. Erg benieuwd hoe hij uit gaat groeien met zijn zilveren vachtje